jueves, 10 de marzo de 2011

QUARTA EDICIÓ DE PREMIS A L'EXCEL·LÈNCIA-SWIMMING IN ENGLISH

Ja està en marxa la convocatòria de la 4ª edició dels Premis anuals a l'Excel·lència "Swimming in English 2011". Premis que són impulsats des de la Conselleria d'Educació a través de la Fundació per a la Qualitat de l'Educació amb l'objectiu de reconéixer l'èxit, l'esforç, el valor del treball personal, interés per l'estudi i l'aprenentatge i premiar els alumnes de la Comunitat Valenciana amb millors expedients acadèmics.

La convocatòria va ser publicada el passat 1 de març, a la pàgina web de la Fundació (www.funcae.es). El termini d'inscripció estarà obert fins al 3 de juny.

En esta quarta edició de Premis podrà participar l'alumnat que estiga cursant 3r o 4t d'ESO durant el curs 2010/2011. El nombre total de places premiades serà de 80 (40 per a l'alumnat de 3r d'ESO i 40 per a l'alumnat de 4t d'ESO).

Els Premis a l'Excel·lència "Swimming in English 2011" es celebraran, com en les edicions anteriors, en el Complex Educatiu de Cheste en dos períodes: Primer torn, per a l'alumnat de 3r d'ESO, des del 31 d'agost fins al 6 de setembre. Segon torn, per a l'alumnat de 4t d'ESO, des del 7 al 13 de setembre.

El premi consistix en un curs d'immersió en anglés, d'una setmana de duració, amb tots els gastos pagats. Inclou allotjament, pensió completa, materials, docència i activitats.

Requisits per a participar en la convocatòria: Entre el 3 de març i 3 de juny, l'alumnat que vullga participar haurà d'inscriure's a la web de la Fundació (www.funcae.es) i aportar la documentació següent:

  • Expedient acadèmic curs 2009/2010.
  • Treball monogràfic que versarà sobre l'Impacte de les Xarxes Socials.
  • Carta manuscrita en la qual exposarà la seua motivació per a participar en estos premis.

Amb posterioritat, i fins al 4 de juliol, l'alumnat haurà d'aportar la certificació acadèmica del present curs escolar.

Per a seleccionar l'alumnat premiat, d'entre els inscrits, es tindran en compte els següents criteris de baremació:

  • Expedient acadèmic curs 2009/2010 fins a un 20 %
  • Expedient acadèmic curs actual 2010/2011 fins a un 40%
  • Nota mitjana obtinguda en l'àrea d'Anglés durant el curs 2009/2010 i 2010/2011 fins a un 20%
  • Treball monogràfic fins a un 20 %

Per a més informació podeu consultar les BASES DE PARTICIPACIÓ


Fuente: http://www.funcae.es/Fundacion/valencia/Inicio/inicio.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario